OM OSS

Vi är revisionsbyrån med själ och hjärta som brinner för att hjälpa ägarledda företag

hmn rev markus

HUR DET STARTADE

Sedan starten 2019 har vi med stolthet byggt upp en revisionsbyrå som har präglats av engagemang, kraft och energi.  I sann entreprenörsanda med själ och hjärta har vi genom åren med rötter från större revisionsbyråer odlat och förädlat en kompetens och samlat på oss en ovärderlig erfarenhet från en mängd olika branscher.

 

Det är vi som är revisorerna som alltid har gått vår egen väg och vi är tacksamma för den hängivenhet och lojalitet som våra kunder årligen visat mot oss. I takt med tiden har det under de senaste under åren kommit in allt fler kunder och även där har vi byggt upp ett förtroendekapital och en kundnöjdhet. Med det sagt kommer vår tradition, framtid och gemensamma berättelse alltid att leva.

VAD VI STÅR FÖR

Konceptet hos oss bygger på långsiktiga relationer där ömsesidigt förtroende och engagemang är nyckeln till allt.  


Vi bryr oss om din verksamhet och vi siktar alltid på att vara bra igår, idag och imorgon och därigenom tillföra värdefull rådgivning för att uppfylla en kundnöjdhet på alla plan. 


Erfarenheten, tryggheten och kompetensen är centrala grundstenar hos oss. Vi uppmuntrar entreprenörskap och vår inställning är att lyhördhet förbättrar dina affärer och vi anstränger oss för att din verksamhet ska utvecklas i en positiv riktning.

“HMN är den entreprenörsdrivna familjebyrån som kännetecknas av en outtröttlig arbetsmoral där förädling och förnyelse förenas under samma tak"

Markus Mårtensson

delägare